Hoe een stropdas bestellen

Hoe bestel je een stropdas? Er zijn verschillende opties beschikbaar. Een optie is een op maat gemaakte stropdas, die hetzelfde is als een aangepaste of op bestelling gemaakte stropdas. Hoewel deze optie een grotere verscheidenheid aan stof- en bouwopties biedt, wordt u beperkt in de keuzes van knopen en vormen. U kunt liever een das bestellen die is gemaakt om in een specifieke vorm en grootte te passen. De volgende optie is een online tie -winkel.

U kunt de lengte van uw stropdas bestellen door de lengte van de voorpunt te meten. Het moet ongeveer even lang zijn als je riemgesp en de achterkant moet ongeveer een centimeter korter zijn. Als de lengte onjuist is, voeg dan de juiste hoeveelheid toe van stap één om de juiste stropdaslengte te krijgen. Op deze manier heb je de juiste lengte voor je. De perfecte stropdas past perfect bij u. Er zijn veel manieren om de lengte van een gelijkspel te meten.

Witte banden zijn een klassieke optie. Ze zijn te vinden in massief wit of met subtiele stripingpatronen. Als u echter de voorkeur geeft aan een stropdas met een patroon, kunt u er een kiezen met stippen of strepen. Kies voor warmere dagen lichtgrijs, bruin of beige. Dit zijn klassieke kleuren die goed passen bij witte banden. Een eenvoudige manier om de lengte van uw gelijkspel te meten, is om op de afbeelding te klikken om deze te bestellen.